Tweet DCT

- Din kompletta lösningspartner!

© DCT - Data Center Technology AS
Startsidan > Lösningar > Nätverk och nätverkskabelage

Nätverk och nätverkskabelage

Utmaningen

Klarar IT-infrastrukturen i din data –serverhall det framtida behovet av flera servrar, ökad datamängd och ökad bandbredd? Reducera installationstiden i datacentret. 10 Gigabit kabeldragning har aldrig varit enklare!

Begreppet datacenter har olika innebörd för olika människor. Någon hävdar att datacentret bara är det rum där servrarna förvaras. Det är riktigt att det en gång förhöll sig så, att datacentret bara var ett säkert rum, men i dagsläget är begreppet ”affärskritiskt område” ett mer rättvisande uttryck.
Alltfler företag inser att datadriften är deras viktigaste resurs och därmed görs stora investeringar för att uppehålla hög tillgänglighet, säkerhet och redundans.

Ett rätt utformat datacenter skall kunna erbjuda tillgänglighet, skalbarhet och vara pålitligt 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året. Med undantag för planerade avbrott för underhåll.

 

FAC
Read More

Lösningen

Data Center Technology AB | Rinkebyvägen 11 A, 182 36 Danderyd | Tel: +46 8-41001800 | info@dctab.se | All Rights Reserved.